Nature's best: gezonde voeding voor huisdieren

Bij Nature’s best staat gezonde voeding voor huisdieren centraal. De tijd dat honden als doel hadden om ongenode gasten weg te houden is allang voorbij. Onze huisdieren maken tegenwoordig een volwaardig deel uit van ons gezin en we willen graag het beste voor hun gezondheid. Regelmatige controle bij de dierenarts en kwaliteitsvolle, gezonde voeding staan dus bovenaan de prioriteitenlijst.

We verdelen zowel complete diepvriesvoeding (BARF) als kwaliteitsvolle voeding in brokken of in blik. De brokken zijn graanvrij en zijn gemaakt van overwegend verse producten. Het blikvoer zijn geen patés, yells of sauzen zoals je in de supermarkt vindt maar echt vlees in blik. De snacks zijn 100% natuurlijk. De voeding die je in deze webshop aankoopt, zal de gezondheid van je huisdier ten goede komen.

Kan je niet afhalen op de momenten die beschikbaar zijn via de webshop? Op afspraak kan er ook op andere momenten afgehaald worden.
Ben je naar iets specifieks op zoek maar vind je het niet? Neem contact op en we zoeken samen naar een opossing. Onze contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

FAQ - veelgestelde vragen

Waar leveren we?
We leveren in een straal van 15 km rondom Mol: 2400 Mol, 2440 Geel, 2450 Meerhout, 2490 Balen, 3920 Lommel.
Woon je net buiten de leverzone en heb je interesse in onze producten? Neem contact op en we zoeken samen naar een opossing. Onze contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Ik kan niet afhalen op de momenten die beschikbaar zijn in de webshop. Wat nu?
Op afspraak kan er ook op andere momenten afgehaald worden. Onze contactgegevens vind je onderaan deze pagina.  

Hoe blijven diepvriesproducten koel tijdens de levering?
De producten worden tijdens levering bewaard in koelboxen met koelelementen. Daardoor worden diepvriesproducten in optimale kwaliteit bij u aan huis geleverd.

Wat kost levering aan huis?
Voor bestellingen van minder dan €50 vragen we een vergoeding van €4,90. Tussen €50 en €100 is dat €2,90 en boven de €100 leveren we gratis!
Afhalen is altijd gratis.

Hoe werkt het saldo-systeem?
Je saldo is je online portefeuille. Je kan geld opladen om je bestellingen mee te betalen, zodat je niet steeds je betaalkaart moet bovenhalen.
Als een product niet voorradig is, zullen we het bedrag van dit product terug toekennen aan je saldo. Als je niet meer wil bestellen, kan je je resterende saldo laten terugstorten door rechtsbovenaan op je naam te klikken en vervolgens op 'mijn saldo'. Daar kan je je saldo laten uitbetalen.

Hoe kan je betalen?
Je kan veilig online betalen met Bancontact, Belfius Direct Net, SOFORT, KBC/CBC Betaalknop, saldo betalingen.

Heb je nog een andere vraag?
Stuur een mailtje naar info@naturesbest.be